Contacte

Ens pots localitzar de 2 maneres:

telèfon

639126969

Truca'ns o envia'ns un whatsapp. Tens qualsevol dubte sobre el funcionamient del web? El pagament? L'enviament? Vols consell sobre algún producte? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. 

* horari d'atenció, de dilluns a divendres de 10h a 18h.

email

Ens pots escriure per whatsapp i per correu electrònic i et respondrem el més aviat possible. Tu ets la nostra raó de ser, així que et donarem la importància que mereixes.  

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable Anna Sangrà Medrano. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la (LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comuniquen a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a hola@byanuska.cat.

[wd_hustle id="Newsletter-1" type="embedded"/]

Encara no ens segueixes a les xarxes socials?