About

Vols saber-ne una mica més?

Aquí va la història...

Anuska va néixer d’una il·lusió, d’un somni. Era una botigueta amb encant situada al centre de Cardedeu. I darrera d’Anuska hi he estat jo, l’Anna. Bé, la meva família en forma part, així que a vegades parlo en plural perquè penso que és una mica de tots tres. La botiga física la vaig obrir l'abril del 2013 i, després de 5 anys, tanco aquesta porta i obro una finestra al món sideral, virtual, 2.0 o com li vulguis dir.


Allà (a la botigueta) ja vaig crear algunes coses sota el nom de byanuska. Un seguit de dissenys "cuquis" de tasses metàl·liques. D'aquí han sorgit nous dissenys, alguns més rebels, altres més humorístics, tot depèn del moment creatiu i de les teves reaccions. 


Sempre, però, el protagonisme dels dissenys el prenen les paraules. Perquè les paraules tenen power i llegir-les, sentir-les ens provoca alguna emoció i això em meravella. Jugar amb elles, amb la dualitat o l'ambigüitat que tenen... Donar-los forma mitjançant les diferents tipografies i, finalment, el toc del color, que també ens remou o emociona.


Tot plegat ho volco en objectes o productes útils per al dia a dia, perquè puguis "Viure com Penses". I el punt comú és la qualitat i la cura del medi ambient. Podràs trobar tasses, samarretes, totes i làmines. 


una mica de mi...

Aquesta soc jo, l'Anna. Anuska per molta gent a hores d'ara. Et faig una petita presentació per si fa poc que has arribat aquí.

➖ Soc de Solsona i parlo solsoní.
➖ Visc a Cardedeu desde fa molts anys i m'encanta.
➖ Soc mare d'una princesa de 12 anys que em té el cor robat.
➖ El meu "maridu" era el meu nòvio als 14.
➖ No surto gaire en directe perquè em fa molta vergonya.
➖ Soc creativa.
➖ Soc rebel.
➖ M'agrada viatjar.
➖ M'agrada el cinema i soc de llàgrima fàcil.
➖ Els meus amics són els meus tresors.

Fins aquí per avui.


una mica de la marca...

Filosofia i valors que ens mouen, què diuen algunes persones que ja han comprat a byanuska.

Ets molt benvingudx!!

GRÀCIES per la teva visita, m'encanta tenir-te aquí!

"riure és la millor de les teràpies" - by myself
[wd_hustle id="Newsletter-1" type="embedded"/]


Idioma - Language

  • CAT/ El web està en català perquè és la meva llengua, amb la que somio, penso i m'expresso millor. Però et puc atendre en castellà, en anglès i en francès. I encantada de fer-ho!!
  • ESP/ La web está en catalán porque es mi lengua, con la que sueño, pienso y me expreso mejor. Pero te puedo atender en español, inglés y francés. ¡Y encantada de hacerlo!!
  • ENG/ The site is in Catalan because it's my language, the one that I dream with, the one I use to think and with it I express myself better. But I can answer you in Spanish, English or French. And I'd love to do it!!
  • FR/ Le site est en catalan, car il est ma langue, dans ce rêve, penser et mieux me exprimer. Mais je peux faire face à l'espagnol, l'anglais et le français. Et heureux de le faire!!