About

Vols saber-ne una mica més?

Aquí va la història...

Anuska va néixer d’una il·lusió, d’un somni. Era una botigueta amb encant situada al centre de Cardedeu. I darrera d’Anuska hi he estat jo, l’Anna. Bé, la meva família en forma part, així que a vegades parlo en plural perquè penso que és una mica de tots tres. La botiga física la vaig obrir l'abril del 2013 i, després de 5 anys, tanco aquesta porta i obro una finestra al món sideral, virtual, 2.0 o com li vulguis dir.


Allà (a la botigueta) ja vaig crear algunes coses sota el nom de byanuska. Un seguit de dissenys "cuquis" de tasses metàl·liques. I ara ha sorgit una nova línia més rebel, més reivindicativa, molt jo. 


Sempre, però, el protagonisme dels dissenys el prenen les paraules. Perquè les paraules tenen power i llegir-les, sentir-les ens provoca alguna emoció i això em meravella. Jugar amb elles, amb la dualitat o l'ambigüitat que tenen... Donar-los forma mitjançant les diferents tipografies i, finalment, el toc del color, que també ens remou o emociona.


Tot plegat ho volco en objectes o productes útils per al dia a dia, perquè puguis "Viure com Penses". I el punt comú és la qualitat i la cura del medi ambient. Podràs trobar tasses, samarretes, totes i làmines. 


una mica de mi...

Aquesta soc jo, l'Anna. Anuska per molta gent a hores d'ara. Et faig una petita presentació per si fa poc que has arribat aquí.

➖ Soc de Solsona i parlo solsoní.
➖ Visc a Cardedeu desde fa molts anys i m'encanta.
➖ Soc mare d'una princesa d'11 anys que em té el cor robat.
➖ El meu "maridu" era el meu nòvio als 14.
➖ No surto gaire en directe perquè em fa molta vergonya.
➖ Soc creativa.
➖ Soc rebel.
➖ M'agrada viatjar.
➖ M'agrada el cinema i soc de llàgrima fàcil. ​
➖ Els meus amics són els meus tresors. ?

Fins aquí per avui.


una mica de la marca...

Filosofia i valors que ens mouen, què diuen algunes persones que ja han comprat a byanuska.

Sou tots i totes molt benvinguts!!

GRÀCIES per la vostra visita, m'encanta tenir-vos aquí!

"riure és la millor de les teràpies" - by myself

Uneix-te a la tribu byanuska!!


Idioma - Language

  • CAT/ El web està en català perquè és la meva llengua, amb la que somio, penso i m'expresso millor. Però et puc atendre en castellà, en anglès i en francès. I encantada de fer-ho!!
  • ESP/ La web está en catalán porque es mi lengua, con la que sueño, pienso y me expreso mejor. Pero te puedo atender en español, inglés y francés. ¡Y encantada de hacerlo!!
  • ENG/ The site is in Catalan because it's my language, the one that I dream with, the one I use to think and with it I express myself better. But I can answer you in Spanish, English or French. And I'd love to do it!!
  • FR/ Le site est en catalan, car il est ma langue, dans ce rêve, penser et mieux me exprimer. Mais je peux faire face à l'espagnol, l'anglais et le français. Et heureux de le faire!!