About

Vols saber-ne una mica més?

Aquí va la història...

Anuska va néixer d’una il·lusió, d’un somni. Era una botigueta amb encant situada al centre de Cardedeu. I darrera d’Anuska hi he estat jo, l’Anna. Bé, la meva família en forma part, així que a vegades parlo en plural perquè penso que és una mica de tots tres. La botiga física la vaig obrir l'abril del 2013 i, després de 5 anys, tanco aquesta porta i obro una finestra al món sideral, virtual, 2.0 o com li vulguis dir.


Allà (a la botigueta) ja vaig crear algunes coses sota el nom de by anuska. Un seguit de dissenys "cuquis" de tasses metàl·liques. I ara ha sorgit una nova línia més rebel, més reivindicativa, molt jo. 


Sempre però, el protagonisme dels dissenys el prenen les paraules. Perquè les paraules tenen power i llegir-les, sentir-les ens provoca alguna emoció i això em meravella. Jugar amb elles, amb la seva dualitat o ambigüitat a vegades...donar-lis forma mitjançant les diferents tipografies i finalment el toc del color que també ens remou o emociona segons sigui el color.


Tot plegat ho volco en objectes o productes útils per al dia a dia, perquè puguis Viure com Penses. I el punt comú és la qualitat i la cura del medi ambient. Podràs trobar tasses, samarretes, totes i làmines. Si busques alguna cosa més, accepto suggerències.i una mica de mi...


Aquesta sóc jo, l'Anna. Anuska per molta gent a hores d'ara. Et faig una petita presentació per si fa poc que has arribat aquí. 🤸🏻‍♀️
.
➖ Sóc de Solsona i parlo solsoní. 😉
➖ Visc a Cardedeu desde fa molts anys i m'encanta. 🤩
➖ Sóc mare d'una princesa de 10 anys que em té el cor robat. 💛
➖ El meu maridu era el meu novio als 14 🥰
➖ No surto gaire en directe perquè em fa molta vergonya. ☺️
➖ Sóc creativa. 🧠
➖ Sóc rebel. 🤘🏻
➖ M'agrada viatjar. 🌎
➖ M'agrada el cinema i sóc de llàgrima fàcil. 🎥
➖ Els meus amics són els meus tresors. 🧸
.
I fins aquí per avui.

Sou tots i totes molt benvinguts!!

GRÀCIES per la vostra visita, m'encanta tenir-vos aquí!

"riure és la millor de les teràpies" - by myself

Uneix-te a la tribu byanuska!!


IDIOMA - LANGUAGE

  • CAT/ El web està en català perquè és la meva llengua, amb la que somio, penso i m'expresso millor. Però et puc atendre en castellà, en anglès i en francès. I encantada de fer-ho!!
  • ESP/ La web está en catalán porque es mi lengua, con la que sueño, pienso y me expreso mejor. Pero te puedo atender en español, inglés y francés. ¡Y encantada de hacerlo!!
  • ENG/ The site is in Catalan because it's my language, the one that I dream with, the one I use to think and with it I express myself better. But I can answer you in Spanish, English or French. And I'd love to do it!!
  • FR/ Le site est en catalan, car il est ma langue, dans ce rêve, penser et mieux me exprimer. Mais je peux faire face à l'espagnol, l'anglais et le français. Et heureux de le faire !!