Publicat el Deixa un comentari

Març, un mes de dates assenyalades.

Benvingut Març

Entrem en un mes ple de dates assenyalades: el dia de la dona treballadora, el dia del pare, comença la primavera...

Però de totes aquestes, em vull centrar en el 8 de Març, el dia de la dona treballadora. Un dia que ens afecta a totes, totes. Estic envoltada de dones emprenedores que he conegut al llarg del meu camí i d'altres que només conec virtualment. Dones que molts de vosaltres coneixeu i d'altres que no, que desde l'anonimat també treballen i molt.

Perquè treballar es pot entendre de moltes maneres segons el meu punt de vista. No només es treballa a la feina, vull dir. Que la vida laboral és la que s'enten com a feina però en el dia a dia d'una llar, d'una familia, hi ha tantes altres feines. Feines que s'han de fer al mateix temps que la FEINA i que a vegades no és tant senzill de conciliar o compaginar.

Us deixo una mica d'inspiració que penso que sempre va bé. Ho saps, però que et recordin que els somnis es fan realitat i que es tracta de lluitar per aconseguir-los:  


també et deixo un enllaç menys profund, però a la vegada que també he trobat molt enginyós. És de la Lyona que m'encanta! Es titula "i el plaer de les dones?" i el pots veure aquí.

Per totes nosaltres, que som superwomans, he creat un codi durant tota una setmana per celebrar-nos. Per autoregalar-nos! perquè ens ho mereixem. Si no estàs suscrita o no em segueixes a Instagram o Facebook, potser no l'hauràs rebut. Però sempre hi ets a temps 😉

De fet subscriure's té premi. Un descompte que no sé si has utilitzat, però no té caducitat 

Deixa un comentari