Publicat el Deixa un comentari

Març, un mes de dates assenyalades.

Benvingut Març

Entrem en un mes ple de dates assenyalades: el dia de la dona treballadora, el dia del pare, comença la primavera...

Però de totes aquestes, em vull centrar en el 8 de Març, el dia de la dona treballadora. Un dia que ens afecta a totes, totes. Estic envoltada de dones emprenedores que he conegut al llarg del meu camí i d'altres que només conec virtualment. Dones que molts de vosaltres coneixeu i d'altres que no, que desde l'anonimat també treballen i molt.

Perquè treballar es pot entendre de moltes maneres segons el meu punt de vista. No només es treballa a la feina, vull dir. Que la vida laboral és la que s'enten com a feina però en el dia a dia d'una llar, d'una familia, hi ha tantes altres feines. Feines que s'han de fer al mateix temps que la FEINA i que a vegades no és tant senzill de conciliar o compaginar.

Us deixo una mica d'inspiració que penso que sempre va bé. Ho saps, però que et recordin que els somnis es fan realitat i que es tracta de lluitar per aconseguir-los:  


també et deixo un enllaç menys profund, però a la vegada que també he trobat molt enginyós. És de la Lyona que m'encanta! Es titula "i el plaer de les dones?" i el pots veure aquí.

Per totes nosaltres, que som superwomans, he creat un codi durant tota una setmana per celebrar-nos. Per autoregalar-nos! perquè ens ho mereixem. Si no estàs suscrita o no em segueixes a Instagram o Facebook, potser no l'hauràs rebut. Però sempre hi ets a temps 😉

De fet subscriure's té premi. Un descompte que no sé si has utilitzat, però no té caducitat 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.