Satisfacció

Clients satisfets

Per nosaltres és molt important la teva satisfacció, és la nostra raó de ser. Per aquest motiu t'oferim la nostra garantia.

100% garantia de satisfacció

Estem tant segurs de la qualitat del producte, de que la informació i característiques que te'n donem són certes que si no estàs convençuda de la teva compra o no quedes 100% satisfeta, pots consultar la nostra política de devolucions aquí o bé ens escrius i si es compleixen els requisits, t'abonarem la totalitat del producte. 

100%

ET TORNEM ELS DINERS

Testimonis

Mira el que diuen les persones que ja han comprat a byanuska.

"

Samarreta llibertat i punt

"Un produte de bona qualitat, reivindicatiu i ha estat un regal ideal. 

És agradable i amb les rentades segueix en perfecte estat."


Tassa Don't Worry Be Happy

"És tant pràctica! hi escalfo la llet, el té o la crema de verdures directament,...i super happy!"

Raquel  

"

Tassa Carpe diem

"Amb el que m'agraden les tasses metàl·liques quan vaig descobrir els dissenys de l'Anna va ser amor a primera vista. Missatges potents, bonics, en català i amb dissenys  molt ben trobats! Absolutament recomanables!"


An​​​​na Olson blogger

Carla 

"

Tassa Feliç com un anís

"Sóc molt fan de tenir tasses originals i amb personalitat per fer els meus tes cada dia. Amb la tassa de byAnuska m'encanta el fet que sigui de metall amb aquest punt retro i aquests missatges tan canyeros i actuals que li donen el contrapunt. El fet que es pugui posar al foc és un punt extra...poder escalfar directament el que vulguis sense més. Jo em vaig quedar la de "Feliç com un anís" i realment al matí quan l'agafo em treu un somriure."


Samarreta Pit i collons!!

"Fa poc que vaig comprar la samarreta de byAnuska "Pit i Collons" en color blanc. Estic encantada. És una peça molt polivalent que tant pots portar amb uns texans per anar més sport o amb faldilla i converse per donar un toc diferent. A més un cop t'acostumes a portar cotó orgànic a la pell ja no vols canviar."

An​​​​na Olson blogger

Puntuació dels nostres productes

4.6
tassa

Tassa

Un dels nostres productes estrella i el primer que va sortir a la llum. Aquestes tasses són un referent del passat. Duradores i ecològiques. Genials!

  • Producció artesanal 
  • Dissenys únics 
  • Es poden posar directament sobre el foc o la vitro
5.0
samarreta

Samarreta

Som molt exigents amb els nostres proveïdors i més si és quelcom que va directe a la pell. Prova les samarretes, la teva pell estarà contenta.

  • Certificat GOTS cotó
  • Certificat Fairwear 
  • Apart de suau, la rentes i queda igual. Alta qualitat.