Publicat el Deixa un comentari

Somiar, somiar molt

Somiar, sempre!

Em reconec com a una persona somiadora. Si, m'agrada somiar i crec fermament que si t'arrisques i lluites, els somnis es poden fer realitat.

Fa cosa d'un any més o menys us anunciava que venien canvis i que una etapa s'acabava per començar-ne una de nova. I així va ser, vaig tancar la botiga que durant 5 anys havia estat un somni fet realitat per fer una passa endavant.

Endavant cap a on? no ho sabia ben bé llavors, però cada vegada ho vaig veient més clar. El fet de tancar la botiga física, m'ha donat llibertat d'horaris. Aquesta llibertat m'ha permès crear, que és el que m'omple de veritat. I aquí és on entra el somiar altra vegada.

La gent em pregunta...tu que vols? i no sé molt bé què respondre. O si, però em costa verbalitzar-ho per alguna extranya raó. Però des que ha començat l'any i he estat fent neteja conscient, que les idees se'm van aclarint. Això de l'ordre conscient va bé per tot! 😉

Ben aviat us presentaré algo nou, algo meu. Us he anat deixant spoilers a Instagram i Facebook

I això és el que vull. Donar continuitat a la marca Anuska que es va originar a la botigueta que tant vaig estimar. I fer-la creixer. Dedicar-hi la meva energia.

Té implicacions? doncs si. La meva idea és anar liquidant les cosetes boniques que tinc a la botiga online per centrar-me en el meu somni, per lluitar per ell, perquè sinó, amb tants fronts oberts, perdo el focus i sé que no arribarà enlloc. El mateix passa amb els tallers, que són un desgast gran d'energia que ara mateix no tinc.

Estic plasmant pensaments directament sobre el teclat i això és perillós. Però necessitava fer-ho. Potser canvio d'opinió a mig camí, potser si. Us ho faré saber. Tinc intenció de fer alguna popup, mercadillo, fora estocs... I també tenim ja dos tallers tancats que espero us animeu a assistir-hi perquè per ara parem.

Vull creure en mi, vull intentar-ho, vull fer realitat aquest somni. M'acompanyes?

Deixa un comentari