Consells d’ús

Com tenir cura dels nostres productes...

  • NO es poden posar al microones, son de metall.
  • El rentaplats les "castiga" bastant - com passa amb plats i gots - i si les hi poses sovint és possible que apareixi alguna taca d'òxid a la exterior prop de la vora superior, on es pengen per posar-les al forn durant el procés de fabricació. És totalment normal i no afecta al seu ús. Si ho fregues desapareixerà. Cap problema!
  • L'esmalt és extremadament resistent i durador, però es pot astellar i saltar si es colpeja fortament sobre una superfície dura, deixant a la vista l'acer. Si això succeeix i el desperfecte és per la part exterior pots continuar usant-la sense cap problema (és més, a nosaltres ens sembla que li aporta bellesa i li dóna caràcter). Si és a l'interior hauràs de deixar d'utilitzar-ho per a ús alimentari ja que l'escantell acabarà oxidant-se.
  • No és recomanable escalfar-les sense contingut.
  • El te o el cafè tenyeixen totes les superfícies. Les possibles taques desapareixeran bullint aigua amb bicarbonat i fregant després. Retropot, t'expliquen com.
  • Per molt que les utilitzis - si no les colpeges fortament i les rentes i asseques després de cada ús - et garantim que aguantaran perfectes durant tota la teva vida.

Englobem dins la categoria tèxtil totes les samarretes, dessuadores i les totebags.


Rentadora a 30º

Girar del revés


No es pot utilitzar lleixiu

No posar a l'assecadora

Planxa màxim 110º

Planxar del revés

Adjuntem també les imatges de tallatge, de totes maneres, en cada fitxa de producte ho trobaràs disponible i si amb tot i això, tens dubtes, posa't en contacte amb nosaltres aquí

UNISEX

NOIA / DONA

Si encara et queda algun dubte...

Pots posar-te en contacte amb nosaltres aquí o bé veure què diuen de nosaltres algunes clientes.