Termes i condicions

Termes i condicions de byanuska                                                                                             Què vols saber? Aquí tens enllaços per anar directe al que t'interessa

Forma de pagament

El client tindrà 2 opcions de pagament:

  1. TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA. La comanda es realitzarà a través de la nostra botiga online. Un cop confirmada la compra, rebràs un mail amb les dades per realitzar la transferència bancària. En quant rebem el justificant d’aquesta a hola@byanuska.cat procedirem a l’enviament.
  2. TARGETA DE CRÈDIT. Podràs realitzar el procés de pagament d’una manera senzilla, còmoda i segura. 
  3. PAYPAL. Si tens compte a aquesta aplicació de pagament, ja saps que és un mètode ràpid, senzill  i segur 100%.

Devolucions

Disposes d’un termini de 7 dies a partir del moment de la recepció del/s producte/s.

En cas que vulguis una devolució, hauràs de notificar-ho previament a byANUSKA via mail a hola@byanuska.cat.

S’acceptarà la devolució, si el producte que es retorna està en perfectes condicions i amb l'embalatge original.

En qualsevol cas, el client sempre es farà càrrec de les despeses d’enviament de la devolució. 

IMPORTANT! Els articles rebaixats, en promoció o qualsevol altre tipus d’oferta no podran ser retornats.

Recollida a Cardedeu

Si esculls aquesta opció, podràs passar a recollir el teu paquet, l’endemà de la compra (de dilluns a divendres). T'enviarem un mail per quedar a un lloc i hora que ens convingui a les dues parts. En cas de trigar més de 5 dies a respondre, procedirem a enviar la comanda per missatgeria i s’haurà d’abonar la despesa corresponent. 

Termini d'entrega

Els enviaments tarden aproximadament 24/48h, de dilluns a divendres, un cop confirmat el pagament per part del client. Les comandes rebudes a partir de les 13h es preparan i s’entregaran a missatgeria l’endemà al matí (de dilluns a divendres). Les comandes rebudes a partir de divendres a les 13h sortiran el dilluns al matí. Qualsevol canvi o alteració es comunicarà degudament al client.

Despeses d'enviament

Per comandes inferiors a 70 €, les despeses d’enviament seran de 5,90 €. Per comandes superiors a 70 €, les despeses d’enviament seràn gratuïtes. Només es realitzen entregues a la Península.

Si optes per la recollida a Cardedeu, t’estalviaràs les despeses d’enviament.

Condicions

Tots els preus inclouen l’IVA.

No ens responsabilitzem de qualsevol demora deguda al servei de missatgeria.

És important que incloguis el teu telèfon a l’hora de finalitzar la comanda, per tal de facilitar l’entrega al servei de missatgeria.

Preus

Els preus que apareixen al web són vigents i inclouen l’IVA en tots els casos. La moneda és l’euro. byANUSKA es reserva el dret de canviar els preus en qualsevol moment i sense avís previ.

Validesa

byANUSKA es reserva el dret de variar el període de validesa dels preus, dels articles, de les promocions, sense avís previ.

Copyright

Tots els drets estan legalment reservats per byANUSKA. Les imatges, disseny i fotografies del web byANUSKA estan protegits per la llei de propietat intel·lectual i industrial. © 2019 byANUSKA.

byANUSKA no assumirà cap responsabilitat derivada del mal ús de tercers del contingut del web.