Publicat el Deixa un comentari

Una mica de tot…

Posar títol és molt complicat

i hi ha dies de menys inspiració 🙁

Fa dies que vaig posposant aquest moment, sempre amb alguna excusa que altra... Alguna real (dies de feina on no arribes a tot) i d'altres del tipus: he d'estendre si o si, ui! el sopar!, planificar continguts a les xarxes i mil històries més.

Suposo que a totes ens passa que quan algo no surt 100% natural o no ens agrada tant com un pla B, C o D, doncs sempre va quedant en últim terme. I això és el que m'ha passat o em passa amb el blog.

Tinc idees i coses que us vull explicar però a vegades no és tant senzill posar-se davant de l'ordinador i explicar-les i que quedi bé, ordenat, que tingui sentit, etc.

Ja som al mes de Juny i tot i que aquesta primavera està sent molt de refrany típic català, crec que teniem oblidat que a l'abril hi podia haver pluges mil, per exemple. I a l'Abril també va haver-hi la Fira de Sant Isidre del poble, on aquest any per primera vegada, vaig decidir participar com a botiga. Amb la inestimable col·laboració de la meva princesa i 6 amigues seves. Després de dies de molta feina i nervis, va valdre la pena. Elles ho van gaudir i jo també. I així potser hi haurà més persones que sabran que Anuska no ha tancat (bé, si que he tancat la botiga) sinó que s'ha transformat a botiga online. Tenim un video del making off molt xulo penjat al nostre Instagram i també al Facebook, però aquí no em deixa pujar-lo (massa pesat, apa!)

Coses que passen. Una es monta la película que si es fa un canvi, es fa de dalt a baix (nom, logo, instagram,...a lo bèstia, vaja!) i pot semblar molt ídilic però és del tot contraproduent perquè per molts passes a desapareixer del mapa.

Heu entrat últimament a la botiga online per cert? he estat fent reformes. Algunes m'havieu fet comentaris, propostes de millora, suggerencies... i totes les que he pogut i em semblaven totalment encertades, les he dut a terme. Sempre és bo intentar millorar i m'agrada molt poder satisfer les vostres demandes, perquè al cap i a la fi és per vosaltres. I evidentment, també hi ha novetats i noves rebaixes en segons quins productes.

I que més? doncs estic fent un curs d'Storytelling precisament perquè no em passi això de no saber com escriure tot el que em volta pel cap. I on? amb qui? doncs a casa, online i amb la Cris Camarena que m'encanta. La coneixes oi? Ella està al capdavant de Kireei, i també té la Mirada on fa formació. Us recomano que hi feu un cop d'ull si no la seguiu encara.

Ah! amb aquest temps també hem tingut el llençament de la nova agenda escolar de Charuca. Una passada d'agenda! Jo repeteixo perquè n'estia encantada. I com no, me l'he agafat en groc. Pots veure-les aquí.

Moltes coses, oi? També us volia parlar del mastermind i de lo guai que és. I de la trobada que va montar l'Èlia de The Craft Academy a Barcelona on vaig assistir. Però tot això potser que m'ho guardi per un altre post que sinó això s'allarga molt i us vull comentar que tenim data per un taller abans de les vacances d'estiu.

A veure si la data us quadra i fem un grupet ben xulo, i sinó ho deixarem per la tornada. Que ja tenim altres tallers, alguns ja agendats i d'altres estan al forn 😉

Encara que us sembli increíble, encara sou moltes les quines no heu tingut la sort de poder fer el taller d'ordre conscient amb l'Elisabet Temporal. I dic sort, si, perquè és un taller revelador. T'aporta nous coneixements molt valuosos i una estona de distensió i riure sense parar. Compartir espai amb dones diferents, desconegudes però a la vegada tant semblants i amb inquietuds quasi idèntiques és una experiencia genial. Sinó ho has provat, jo de tu ho faria.

I quan serà? Doncs divendres dia 6 de Juliol a les 19h. El taller dura unes dues hores aproximadament. El preu són 30€ i inclou el taller i un pica-pica. Serà a Cardedeu. I el més important: per reservar la plaça, s'ha de fer el pagament del taller. Les places són limitades. Si voleu més informació o reservar la vostra plaça, escriviu-me a hola@eldetall.cat.

Aquí ho deixo. Seguiré, segur. Però aquesta vegada ja no dic quan per no quedar malament, ni amb vosaltres, ni amb mi mateixa.

Feliç cap de setmana!

Anna.

Deixa un comentari